1 kg carni di porcu; 1,5 kg prashi; 200 g ligdã (untulemnu); 500 g pãtrãgeani; sari.
Mãyiripsearea: prashlji s-curã, s-aspealã shi s-talji cumãts ma mãri. Carnea s-talji cumãts (filii), s-bagã tu tighani ti tsãrgãseari cu ligda (untulemnul). S-bagã prashi tãljats, s-minteashti cu ciubãnica pãnã s-tsãrgãsescu. S-adavgã pãtrãgeanili tãljati filii shi s-minteashti cu adãvgarea di sari.
Ingrediente: 1 kg carne de porc; 1,5 kg praz; 200 g untură (ulei); 500 g roşii; sare
Mod de preparare: Se curăţă prazul, se spală şi se taie rondele mai mari. Carnea se taie bucăţi, si se prăjeşte in untura (ulei). Se adaugă prazul tocat si se amestecă cu lingura de lemn. Se adaugă roşiile tăiate felii, iar in final sare după gust şi se amestecă.