cama şcurti, aoa suntu tuti
print
support: Maria .::. Anne Marie .::. Stelian M .::. contactarenrodeesgrit


samarina musicweb designprofessional photographerPilistera
Cauta:  

Pescu cu ariz la cireap

print
adăugat de Maria

Armãneashti

 1,5 kg pescu; 700 g ariz; 200 g tseapã; 200 ml untulemnu; 500 g pãtrãgeani aroshi; chiper; sari.

Mãyiripsearea: pescul s-curã di pãrãgits sh-di matsã, s-aspealã ghini shi s-talji tu 10 cumãts. Arizlu s-aleadzi sh-s-aspealã. Pãtrãgeanili s-curã, s-aspealã shi s-upãrescu. Tseapa tãljatã njicã s-tsãrgãseashti cu giumitati di untulemnu sh-cu niheamã apã. S-adavgã arizlu tu tsãrgãseari. S-adavgã chiperlu, sarea shi 1,5 l apã ta s-hearbã ghini. Pescul cumãts s-andreadzi tu tãvã pisti arizlu tes, sh-pisuprã pãtrãgeanili tãljati giumitãts. S-toarnã alantu untulemnu pisti tut tu tãvã shi s-bagã tu cireap ti cutseari 20-25 minuti. 

Română

 Ingrediente: 1,5 kg peşte; 700 g orez; 200 g ceapă; 200 ml ulei; 500 g roşii; piper; sare

 
Mod de  preparare: Peştele se curăţă, se spală şi se porţionează în zece bucăţi. Se alege orezul şi se spală. Se spală roşiile, se curaţă şi se opăresc. Ceapa tăiată fidelută se căleşte cu 100 ml ulei şi puţină apă. In 1,5 l apă se adaugă orezul, puţin piper, sare şi se lasă să fiarbă bine. Intr-o tavă, se aşează bucăţile de peşte peste orez, după care roşiile tăiate pe jumătate . Se adaugă restul de ulei şi se pune la cuptor pentru aproximativ 20-25 minute
 

2024 © giony | termeni de utilizare
vin | citate celebre | feedback | rss feed | contact