1,5 kg carni di porcu; 2,5 kg combari; 200 ml untulemnu; 150 g tseapã; chiper arosh; sari.
Mãyiripsearea: combarlji s-curã di coaji, s-aspealã, s-talji filii sh-s-andreg tu tãvã. Carnea s-aspealã, s-talji filii shi s-bagã pisti combari, cu tseapã tãljatã filii subtsãri pisuprã. S-pispileashti sarea sh-chiperlu, untulemnul pisuprã cu niheamã apã. Tãvãlu andreptu s-bagã tu cireap pi pirustilji. S-ancljidi cireaplu, s-alasã s-tsãrgãseascã ghini.
Ingrediente: 1,5 kg carne de porc; 2,5 kg cartofi; 200 ml ulei; 150 g ceapă; piper roşu; sare.
Mod de preparare: Se curata cartofii de coaja, se spală, se taie felii si se aranjează intr-o tava. Se spală carnea, se taie felii, după care se aşează peste cartofi, urmată de ceapa tăiată felii subţiri. Se condimentează cu sare si piper, apoi se adaugă uleiul si puţină apă. Se introduce in cuptor până când se rumeneşte uniform.