Armãneashti
300 g fãrinã di misur; 2,5 l apã; 300 g cash di oaie; 100 ml untulemnu.
Mãyiripsearea: Apa s-bagã ta s-hearbã tu un vas, tu hirbeari s-adavgã untulemnul, deapoea cashlu chisat cu bunela sh-fãrina di misur pispilitã. S-minteashti ghini pãnã s-leagã culishiclu tu tighani. Cãndu easti ghini adrat sh-mintitu, s-adavgã pisuprã niheamã untulemnu tsãrgãsit sh-chiper arosh. Orixi bunã!…
Română
Ingrediente: 300 g malai; 2,5 l apã; 300 g branza de oaie; 100 ml ulei.
Mod de preparare: Apa se pune la fiert intr-un ceaun. Se adauga uleiul, branza faramitata cu furculita, apoi se presara malaiul. Se amesteca bine, pana se leaga compozitie. Cand este gata, se adauga putin ulei incins si putin piper rosu. Pofta buna!