1 kg fãrinã albã; 500 ml apã; 150 ml untulemnu; 500 g cash di oaie; 5 oauã; 500 ml lapti; sari.
Mãyiripsearea: fãrina s-ameasticã cu apa shi sarea tu un vas; s-frimitã ghini aluatlu, s-tindu peturli cu shtsala. S-andreadzi tãvãlu, aumtu cu untulemnu, peturli s-adunã sufri shi s-bagã tu tãvã, pãnã s-umpli tãvãlu. Oauãli s-aspealã, s-frãngu shi s-bat cu cashlu sh-cu laptili. Pita s-bagã tu cireap ti cutseari; dupu tsi s-coatsi s-ascoati shi s-toarnã pisti pitã armea adratã di apã, cash sh-untulemnu shi s-bagã iara tu cireap, ti cutseari.
Ingrediente: 1 kg faină albă; 500 ml apă; 150 ml ulei; 500 brânza de oaie; 5 ouă ; 500 ml lapte; sare.