500 g carni di porcu; 500 g cicioari di porcu; 1 kg cap di porcu; 100 g ayiu; sari.
Mãyiripsearea: caplu sh-cicioarli di porcu s-trec prit pirã di foc. S-curã ungljili di la cicioari, s-talji cumãts, s-aspealã shi s-upãrescu. Carnea s-aspealã shi s-talji cumãts. Caplu, cicioarli sh-carnea s-herbu tu tingire cu apã sh-sari, pãnã cadi carnea di pi oasi shi s-curã ghini. S-andreadzi tut pãcelu astricurat tu tãvã cu ayilu pispilit sh-cu dzama pisuprã. Pãcelu adrat s-alasã ta sã ncljagã la arãtsimi.
Ingrediente: 500 g carne de porc; 500 g picioare de porc; 1 kg cap de porc; 100 g usturoi; sare
Mod de preparare: Capul si picioarele de porc se pârlesc la flacără. Se taie bucăţi, se spală si se opăresc . Capul, picioarele si carnea se pun la fiert in apă cu sare până când carnea se desface de pe oase. Se aranjează carnea în tavă cu usturoiul pisat si se toarnă zeama strecurată deasupra. Se pune la rece sa se închege