cama şcurti, aoa suntu tuti
print
support: Maria .::. Anne Marie .::. Stelian M .::. contactarenrodeesgrit


web designPilisteraprofessional photographersamarina music
Cauta:  
Cautari frecvente: muzica armaneasca petrecere, pindu, versuri pindu, download elena gheorghe steaua , vrearea mea versuri in, versuri vlahos, versuri lupci, vinuri de soi
acasă » mãcãri armãneshtsã - orixi bunã! » Prashi cu carni di porcu

Prashi cu carni di porcu

YMprint
adăugat de Maria

Armãneashti

 1 kg carni di porcu; 1,5 kg prashi; 200 g ligdã (untulemnu); 500 g pãtrãgeani; sari.

Mãyiripsearea: prashlji s-curã, s-aspealã shi s-talji cumãts ma mãri. Carnea s-talji cumãts (filii), s-bagã tu tighani ti tsãrgãseari cu ligda (untulemnul). S-bagã prashi tãljats, s-minteashti cu ciubãnica pãnã s-tsãrgãsescu. S-adavgã pãtrãgeanili tãljati filii shi s-minteashti cu adãvgarea di sari. 

Română

 Ingrediente: 1 kg carne de porc; 1,5 kg praz; 200 g untură (ulei); 500 g roşii; sare

Mod de  preparare: Se curăţă prazul, se spală şi se taie rondele mai mari. Carnea se taie bucăţi, si se prăjeşte in untura (ulei). Se adaugă prazul tocat si se amestecă cu lingura de lemn. Se adaugă roşiile tăiate felii,  iar in final sare după gust şi se amestecă.

prashi_cu_carni_di_porcu_1.jpgprashi_cu_carni_di_porcu_2.jpgprashi_cu_carni_di_porcu_3.jpg

2018 © giony | termeni de utilizare
vin | citate celebre | feedback | rss feed | contact
opera | google chrome | php | mysql | zend framework