cama şcurti, aoa suntu tuti
print
support: Maria .::. Anne Marie .::. Stelian Maliu .::. contactarenrodeesgrit


web designprofessional photographersamarina musicPilistera
Cauta:  
Cautari frecvente: muzica armaneasca petrecere, pindu, versuri pindu, download elena gheorghe steaua , vrearea mea versuri in, versuri vlahos, versuri lupci, vinuri de soi
acasă » mãcãri armãneshtsã - orixi bunã! » Combari cu carni di porcu la cireap

Combari cu carni di porcu la cireap

YMprint
adăugat de Maria

Armãneashti

 1,5 kg carni di porcu; 2,5 kg combari; 200 ml untulemnu; 150 g tseapã; chiper arosh; sari.

Mãyiripsearea: combarlji s-curã di coaji, s-aspealã, s-talji filii sh-s-andreg tu tãvã. Carnea s-aspealã, s-talji filii shi s-bagã pisti combari, cu tseapã tãljatã filii subtsãri pisuprã. S-pispileashti sarea sh-chiperlu, untulemnul pisuprã cu niheamã apã. Tãvãlu andreptu s-bagã tu cireap pi pirustilji. S-ancljidi cireaplu, s-alasã s-tsãrgãseascã ghini. 

Română

 Ingrediente: 1,5 kg carne de porc; 2,5 kg cartofi; 200 ml ulei; 150 g ceapă; piper roşu; sare.

Mod de  preparare: Se curata cartofii de coaja, se spală, se taie felii si se aranjează intr-o tava. Se spală carnea, se taie felii, după care se aşează peste cartofi, urmată de ceapa tăiată felii subţiri. Se condimentează cu sare si piper, apoi se adaugă uleiul si puţină apă. Se introduce in cuptor până când se rumeneşte uniform.

combari_cu_carni_di_porcu_la_cireap.jpgcombari_cu_carni_di_porcu_la_cireap_1.jpg

Bookmark and Share

» Parteneri giony.ro


RECLAMA TA PE giony.ro
0720/439.104

» detalii
2017 © giony | termeni de utilizare
vin | citate celebre | feedback | rss feed | contact
opera | google chrome | php | mysql | zend framework