cama şcurti, aoa suntu tuti
print
support: Maria .::. Anne Marie .::. Stelian Maliu .::. contactarenrodeesgrit


Pilisterasamarina musicweb designprofessional photographer
Cauta:  
Cautari frecvente: muzica armaneasca petrecere, pindu, versuri pindu, download elena gheorghe steaua , vrearea mea versuri in, versuri vlahos, versuri lupci, vinuri de soi
acasă » mãcãri armãneshtsã - orixi bunã! » Cãvãrmã

Cãvãrmã

YMprint
adăugat de Maria

Armãneashti

 (Ti ma multu chiro, toamna):

15 kg carni di oaie; 10 l apã; sari.

Mãyiripsearea: carnea di oie s-talji cumãts njits shi s-hearbi tu oalã mari, pãnã cadi di pi oasi. Carnea s-curã ghini di pi oasi sh-deapoea s-bagã tu altu vas cu grãsimea (seulu) di carni shi s-tsãrgãseashti pi foc pãnã s-arusheashti. Cãndu easti etimã s-toarnã tu altu vas cama tes shi s-alasã pãnã s-ancljagã, deapoea s-arãtseashti. S-ascoati dit vas shi s-tsãni tu arãtsimi. 

Română

 (pt un timp îndelungat, toamna)

Ingrediente: 15 kg carne de oaie; 10 l apã; sare.

Mod de  preparare:  Carnea de oaie se taie bucăţi mici si se fierbe intr-o oală mare, până cade de pe oase. Apoi se curăţă carnea de pe oase şi se prăjeşte la foc mic până se rumeneşte. La final se răstoarnă într-o tavă si se lasă să se  închege.


Bookmark and Share

» Parteneri giony.ro


RECLAMA TA PE giony.ro
0720/439.104

» detalii
2017 © giony | termeni de utilizare
vin | citate celebre | feedback | rss feed | contact
opera | google chrome | php | mysql | zend framework