cama şcurti, aoa suntu tuti
print
support: Maria .::. Anne Marie .::. Stelian M .::. contactarenrodeesgrit


web designsamarina musicPilisteraprofessional photographer
Cauta:  

Makidonia & Pindu

print

Makidonia & Pindu

 
adăugat de Maria

...

 

Makidonia

“Muzica noastră se naşte din folclor!”

MakidoNia, formaţie de muzica armâneascâ s-a înfiinţat în vara anului 2008 şi are în componenţa sa 3 membri, după cum urmează:

STELIAN ARAU – Solist vocal

NICU CEARA – Armonica

COSTIN CARAULANI – Clapa  

„Muzica noastră se naşte din folclor, cântecele noastre sunt poveşti de viaţă“, spun băieţii din formaţie. Imperceptibil modificat de-a lungul timpului, stilul muzical a rămas acelaşi pentru că „aromânii sunt tradiţionalişti“.

 

 

 
32_artist_9397677_grup1.jpg

Pindu

 

 
Formatia PINDU a fost înfiinţata in anul 1989 de către Gigi Sima, Nicu Sifiringa, George Chendru, Nicu Caraiola si Nicu Jurca. In 1995 soseste in trupa Iancu Bacula (Chitara bass) in locul fostului chitarist Nicu Jurca. In 1998 actualul membru al formaţiei Cristi Bola ii ia locul lui Nicu Caraiola. In 2004 locul lui Cristi Bola este luat de către Miky Ceara care avea sa paraseasca trupa 2 ani mai târziu pentru a-i ceda locul celui pe care îl înlocuise in urma cu doi ani. Astfel pana in aprilie 2009 componenta formaţiei Pindu a fost următoarea: Gigi Sima (voce), Nicu Sifiringa (claviaturi), George Chendru (chitara armonie), Iancu Bacula (Chitara bass), Cristi Bola (Armonica). Începând cu data de 4 aprilie 2009 locul lui Iancu Bacula este luat de mai vechiul membru al trupei Miky Ceara.
In decursul celor peste 20 de ani de existenta formatia PINDU a inregistrat un numar de 23 de albume, reusind sa se mentina in topul preferintelor aromanilor de pretutindeni.
 
Componenta formatiei:
GIGI SIMA - solist vocal
Cristi Bola - armonica si voce
Nicu Sifiringa - claviaturi
George Chendru (Gudi) - chitara si voce
Miky Ceara -claviaturi

 


2024 © giony | termeni de utilizare
vin | citate celebre | feedback | rss feed | contact